Velika frka na Banjici: Everton u klinču sa navijačima Rada! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 19.Feb.2017, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika frka na Banjici: Everton u klinču sa navijačima Rada! (VIDEO)

Opšti metež i neprijatne scene po završetku meča na Banjici

Prvo prolećno kolo i prvi veliki skandal. I to nepotreban. Sve je pucalo od borbe i žestokih duela tokom meča između Građevinara i crno-belih, a onda je jedan fitilj zapalio požar.

Naime, u nekoliko navrata navijači Rada, popularni Junajted Forsi, su na rasnoj osnovi vređali vezistu crno-belih Evertona. Morao je da reaguje i delegat i zapreti da će prekinuti utakmicu...

Međutim, Everton >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je krike iz drugog poluvremena očigledno zapamtio. Čim se meč završio otrčao je ispred navijačima Rada i gestikulirao rukama... Sasvim dovoljno da se napravi opšti metež na terenu Rada.

Skočili su igrači Rada, utrčali su i crno-beli. Na kraju su morali pripadnici Žandarmerije do smiruju strasti, a Everton je u suzama napustio teren.

Ružno, da ružnije ne može da bude.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽASNE SCENE! Rasizam na Banjici, Everton se sukobio sa navijačima Rada! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2017

Nemile scene nakon utakmice između Rada i Partizana...Rasizam na stadionu na Banjici! Na meti je bio igrač Partizana Everton, delegat je u nekoliko navrata pretio da će prekinuti meč, ali to se nije dogodilo...Ipak, na kraju je došlo do sukoba Evertona i nekolicine navijača Rada...U nekoliko navrata...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.