SKANDAL: Rasističke poruke za Evertona, obračun igrača i tužna slika srpskog fudbala (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 19.Feb.2017, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL: Rasističke poruke za Evertona, obračun igrača i tužna slika srpskog fudbala (VIDEO)

Na veoma dobar fudbal senku je bacilo ponašanje članova domaće navijačke grupe.
Zbog uvreda na rasnoj osnovi koje su bile upućene Evertonu od strane ‘Junajted Forsa’, izbio je skandal na kraju meča.
Pred kraj duela Rada i Partizana moglo se čak i u prenosu jasno čuti kako navijači domaćina šalju rasističke parole ka Partizanovom >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Brazilcu, pa čak i urlike životinjskog tipa.
Everton Luiz je prvo na to odreagovao tako što je u nekoliko navrata skretao pažnju sudiju, da bi potom delegat zapertio sa prekidanjem meča.
FOTO: STARSPORT Ipak, sve nije ostalo na tome. Po završetku duela se miljenik Grobara uputio ka grupi ‘Junajted Fors’ u želji da raspravi sa njima o porukama koje su dopirale, nakon čega je nastao opšti metež. ‘Kapitenski’, prvo je Maraš nasrnuo na Evertona verovatno braneći svoje navijače od Brazilca, a onda su mu se priključili i drugi saigrači sa istom namerom.
Na kraju je sve to rešila Žandarmerija, a Brazilac je teren napustio uplakan.
(Izvor: YouTube/WM Media)
The post SKANDAL: Rasističke poruke za Evertona, obračun igrača i tužna slika srpskog fudbala (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

JAVIO SE LEO: Brate moj, u ovome smo zajedno – tužno je što još uvek ima rasizma (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 19.Feb.2017

Fudbalska vest dana nije pobeda Partizana nad Radom, već skandal nakon meča..Pred kraj duela dveju ekipa na Banjici, grupa ‘Junajted Fors’ je počela da rasističkim porukama provocira Evertona Luiza, čiji je bes eskalirao nakon utakmice.. SKANDAL: Rasističke poruke za Evertona, obračun igrača...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.