UŽASNE SCENE! Rasizam na Banjici, Everton se sukobio sa navijačima Rada! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2017, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽASNE SCENE! Rasizam na Banjici, Everton se sukobio sa navijačima Rada! (video)

Nemile scene nakon utakmice između Rada i Partizana.

Rasizam na stadionu na Banjici! Na meti je bio igrač Partizana Everton, delegat je u nekoliko navrata pretio da će prekinuti meč, ali to se nije dogodilo.

Ipak, na kraju je došlo do sukoba Evertona i nekolicine navijača Rada.

U nekoliko navrata navijači Rada, popularni Junajted Forsi, su na rasnoj osnovi vređali Evertona koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << posle meča ušao u sukob sa njima.

Odmah po završetku meča, Everton je otrčao ispred tribine sa Radovim navijačima i gestikulirao im rukama, nakon čega je nastao opšti haos na tribini.

Nastao je metež na terenu, umešali su se i igrači Rada i Partizana, potom je reagovala i žandarmerija, a Everton je u suzama napustio teren!

Užasne scene, ovako nešto ne sme da se dešava, videćemo šta će sada uslediti...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: Ružne scene

Izvor: MozzartSport.com, 19.Feb.2017

"Pojma nemam šta se tačno dešavalo, bio sam na centru pa nisam najbolje video. Takve stvari zanimaju svakoga, ali mene ne previše. Oba tima su se pozdravila sportski u svlačionici, baš kao i čelnici klubova", kaže strateg crno-belih..Trener Partizana Marko Nikolić je po završetku utakmice sa...

Nastavak na MozzartSport.com...

Everton vređan na rasnoj osnovi, gestikulirao prema navijačima Rada

Izvor: RTS, 19.Feb.2017

. Na kraju utakmice između Rada i Partizana je došlo do opšteg koškanja na terenu, pošto je gostujući fudbaler Everton gestikulirao prema domaćim navijačima, koji su ga tokom meča vređali na rasnoj osnovi.

Nastavak na RTS...

Najčudnija konferencija koju sam održao: Evo šta je Nikolić rekao o incidentu sa Evertonom! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Feb.2017

Foto: A. Nalbantjan..Foto: A. Nalbantjan..Navijači Rada vređali su fudbalera Partizana Evertona na rasnoj osnovi, a on im je po završetku utakmice "odgovorio" pokazivanjem srednjeg prsta i ljubljenjem grba crno-belih...Tamnoputi Brazilac tokom celog meča bio je na meti najvatrenijih navijača iz...

Nastavak na Telegraf.rs...

Everton: Recimo Ne rasizmu', ja volim Srbiju

Izvor: B92, 19.Feb.2017

Fudbaler Partizana Everton izjavio je da želi što pre da zaboravi na nemile scene koje su se događale na Banjici i dodao da voli Srbiju i njen narod. Na utakmice između Rada i Partizana došlo je do sukoba na terenu jer su navijači kluba sa Banjice vređali Evertona, fudbalera Partizana.

Nastavak na B92...

Možda i najbolji ugao da vidite frku na kraju meča Rad-Partizan (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Feb.2017

Burna završnica, rasizam navijača Rada i temperamentni Everton obeležili su kraj susreta na Banjici koji je Partizan u nedelju dobio sa 1:0...Trener Partizana Marko Nikolić bio je kao u streljani pred novinarima koji su insistirali da osudi brazilskog fudbalera, on je odgovarao smireno, naglasivši...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.