Nikolić: Igrali visok presing, ali zatajili u poslednjoj trećini

Izvor: RTS, 01.Mar.2020, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Igrali visok presing, ali zatajili u poslednjoj trećini

Fudbaler Crvene zvezde Veljko Nikolić nije bio zadovoljan ishodom 162. "večitog derbija". Duel Crvene zvezde i Partizana na stadionu "Rajko Mitić" završen je nerešeno, bez golova (0:0).
Loša utakmice dva najveća srpska kluba i remi u kojem nismo videli previše fudbalskih stvari.

"Zahtevna utakmica, sa mnogo prekida. Izašli smo u visoki presing, što mi se veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dopalo. Malo smo zatajili u poslednjoj trećini i zbog toga je rezultat ovakav. Nisam zadovoljan remijem", rekao je Nikolić za Arenu sport.
Njegov trener Dejan Stanković izjavio je da je preponosan na momke, dok je Savo Milošević svestan da su oba kluba možda ostala dužna navijačima.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BORJAN PECNUO PARTIZAN: Igrali su kao da su oni u plusu, odugovlačili su celu utakmicu! KURIR TV

Izvor: Kurir, 01.Mar.2020

Fudbaler Crvene zvezde Veljko Nikolić rekao je da nije zadovoljan rezultatom u današnjem derbiju protiv Partizana.

Nastavak na Kurir...

Legende oštre, da li je ovo najgori Večiti derbi u istoriji?

Izvor: Sportske.net, 02.Mar.2020, 11:19

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana nisu oduševili navijače...Večiti derbi broj 162 nije opravdao visoka očekivanja navijača...Mnogo prekida, malo akcije i niti jedan pogodak prouzrokovali su veliko razoračanje sportske javnosti u Srbiji, pa tako i proslavljene fudbalere i trenere..."Derbi je bio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.