Milošević: Možda smo i Zvezda i mi ostali dužni navijačima

Izvor: RTS, 01.Mar.2020, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošević: Možda smo i Zvezda i mi ostali dužni navijačima

Trener Partizana Savo Milošević nije bio zadovoljan igrom svog tima u 162. "večitom derbiju". Duel Crvene zvezde i Partizana na stadionu "Rajko Mitić" završen je nerešeno, bez golova (0:0).
Loše utakmice dva najveća srpska kluba svestan je i Milošević, koji nije krio nezadovoljstvo.

"Mojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ekipi je definitivno falilo više energije, posebno u prvom poluvremenu. Imali smo sreće što nismo gubili na poluvremenu, nismo odgovorili na Zvezdinu agresiju, oni su bili bolji", rekao je Milošević za Arenu sport i nastavio:
"Drugo smo počeli dobro, onako kako je trebalo da počnemo prvo. Mislim da nismo zaslužili zbog prvog da u drugom postignemo gol."
Strateg crno-belih veruje da su prisutni na stadionu očekivali više.
"Možda smo i Zvezda i mi ostali dužni navijačima, ali derbi nije bio dosadan. Viđeno je nekoliko dobrih prilika i još nekoliko situacija koje su bile polušanse."
Partizan je ostao na -11 u odnosu na večitog rivala i veoma teško će uspeti da ga stigne.
"Šta da kažem, ostala je ista situacija. Moramo da popravimo igru, nisam zadovoljan ni ovim derbijem, ni prethodnim utakmicama. Ne igramo dobro od početka prolećnog dela prvenstva. Ispod smo nivoa na kojem smo bili prošle godine", zaključio je Milošević za Arenu sport.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milošević: Imali smo sreće da ne primimo gol u prvom poluvremenu, nije bio dosadan derbi

Izvor: MozzartSport.com, 01.Mar.2020

Minus od 11 bodova i negde očekivana namera Partizana da se napada večiti rival. Umesto toga, vrlo bleda igra crno-belih na početku 162. večitog derbija i sasvim realan komentar Sava Milošević posle meča na pitanje novinara TV Arena šta je falilo ekipi da stigne do bar jednog gola. “Mojoj je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Zašto Partizan igra lošije nego jesenas, ima li Milošević odgovor?

Izvor: Sportske.net, 01.Mar.2020

Svestan je i trener Partizana da njegov tim nije na jesenjem nivou, iako se očekivalo da ovog proleća igra još bolje...Vrlo malo je večeras pokazala ekipa Partizana, pogotovo njegovi najveći aduti u ofanzivi, Asano, Marković, Sadik, Suma....Od te ocene ne beži ni trener Savo Milošević, koji...

Nastavak na Sportske.net...

Milošević: ''Moramo da razmislimo kako ćemo dalje...''

Izvor: Sportske.net, 01.Mar.2020

Trener Partizana pokušao realno da sagleda dešavanja na terenu, bez obzira na još uvek sveže utiske posle derbija...Dosta se očekivalo od Partizana, imajući u vidu partije koje je pružao tokom jeseni, ali gotovo ništa od toga večeras nije viđeno protiv Crvene zvezde u 162. večitom derbiju...Na...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.