Nešto najluđe ikada - Dmitrović umalo postigao gol igraču koji ga je savladao! (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Jul.2020, 00:09

Nešto najluđe ikada - Dmitrović umalo postigao gol igraču koji ga je savladao! (video)

Minimalac Andalužana dovoljan za korak od Lige šampiona.

Fudbaleri Sevilje pobedili su na svom Ramon Sančez Pishuanu ekipu Eibara rezultatom 1:0 u 34. kolu La Lige.

U timu Sevilje poslednjih 15 minuta igrao je Nemanja Gudelj, dok je Marko Dmitrović branio ceo meč za Eibar. Jedini pogodak na meču postigao je Okampos, kada naš golman nije mogao ništa.

Verovali ili ne, isti akteri našli su se oči u oči u poslednjim trenucima meča, ali na drugoj strani. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Okampos je morao da stane na gol umesto povređenog Vaclika, Dmitrović je otišao u protivnički šesnaesterac i imao veliku priliku da izjednači, ali se isprečio Okampos!

Sevilja je povela u 56. minutu, kada je Hesus Navas odlično centrirao sa desnog boka, a na drugoj stativi najbolji strelac domaćih Okampos savladao je Marka Dmitrovića za 1:0.

Eibar je pokušao da uzvrati i najbolju priliku imao je tek pošto je primio gol, tek u 79. minutu kada je Kike Garsija pobegao odbrani Sevilje, ali je šutirao pored stative.

Sevilja je mogla da dođe drugog gola da nije bilo sjajnog Dmitrovića, koji se istakao odličnom intervencijom u situaciji jedan na jedan sa Susom, u 87. minutu.

I onda, najveća šansa Eibara u nadoknadi vremena, opet je to bio Kike Garsija, koji je prihvatio loptu na petercu i praktično savladao Vaclika, ali je stativa spasila Sevilju.

Potom je usledio prekid, pošto se prilikom duela sa Kikeom Garsijom povredio Vaclik, a kako je Lopetegi izvršio sve izmene, na gol je morao strelac gola - Okampos! Usledila je poslednja šansa posle auta, u peterac domaćih je došao i Dmitrović koji se iznenada našao u prilici i umalo postigao gol, pošto je pogodio upravo Okamposa sa pet metara! Tu ludu situaciju i šansu pogledajte OVDE.

Andalužani su nekako sačuvali vođstvo i korak za Atletiko Madridom, koji je i dalje treći sa dva boda više, a kako je Viljareal izgubio od Barselone, deluje da će Sevilja lakše do LŠ posle ove pobede.

Eibar i pored ovog poraza, ima šest bodova više od Majorke, a u narednom kolu ima "zicer" na svom stadionu protiv pretposlednjeg Leganesa i pobedom bi mogao da obezbedi opsatanak.

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.