Nestao u 45 sekundi  ekspresni nokaut Grega Hardija VIDEO

Izvor: B92, 21.Jul.2019, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestao u 45 sekundi " ekspresni nokaut Grega Hardija VIDEO

Nekadašnja NFL zvezda, a sada UFC borac, Greg Hardi nokautom je savladao Huana Adamsa posle svega 45 sekundi.

Kontroverzni Greg Hardi je u AT&T Centru u San Antoniu uspeo da zabeleži svoj peti trijumf u karijeri posle tehničkog nokauta u prvoj rundi nad Huanom Adamsom.

Hardi i Adams su krenuli sa "bujicom" udaraca, a tu se nekako bolje snašao Adams sve dok ga Hardi nije pogodio pravo u bradu, tada je pokušao da obori Hardija, ali je u tom pokušaju partera Hardi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bio snalažljiviji i našao se u izglednoj situaciji, u kojoj je zadao veliki broj udaraca Adamsu u glavu, pa je sudija ubrzo prekinuo borbu.

Ovo je bila treća UFC borba nekadašnjeg defanzivnog enda Karolina Pantersa i Dalas Kaubojsa i očekuje se da uskoro krene da se bori sa nekim čvršćim borcima kako bi pokazao sav talenat koji poseduje.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.