Nemilosrdna Atalanta nastavlja da melje, prizivajmo čudo u LŠ! Viola uzela bodove u Parmi... (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Jul.2020, 21:38

Nemilosrdna Atalanta nastavlja da melje, prizivajmo čudo u LŠ! Viola uzela bodove u Parmi... (video)

Evo šta se dešavalo u Seriji A.

Breša je uspela da savlada Veronu na svom terenu rezultatom 2:0 i tako stigla do nade da može ostati u Seriji A.

Prvi gol na ovom meču delo je Papetija u 52. minutu utakmice, Tonali je na sjajan način izveo korner prethodno. Drugi gol smo videli u nadoknadi vremena, a postigao ga je Donaruma.

Atalanta je upisala novu pobedu i to na gostovanju Kaljariju. Bilo je 0:1, a jedini gol na ovom meču postignut je iz penala. Karboni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je dobio crveni karton kada je srušio protivničkog igrača u kaznenom prostoru, a Muriel je bio siguran sa bele tačke za veliku pobedu gostiju.

Ovo je bila deseta uzastopna pobeda Atalante u svim takmičenjima, odnosno osma uzastopna pobeda u Seriji A.

Nakon dobrog meča u Rimu, Udineze nije uspeo da slavi i protiv Đenove i da im zada glavobolju u borbi za opstanak. Domaći su vodili do 7. minuta nadoknade, na kraju je bilo 2:2, a golove su postigli Fofana i Lazanja za domaće, a Pandev i Pinamonti za goste.

Sampdorija bolja od ekipe SPAL-a, videli smo čak tri gola u prvom poluvremenu, u drugom niti jedan. Na kraju - 3:0.

Lineti, Gabijadini i Lineti su bili strelci.

Da Parma i Fiorentina igraju pre dvadeset godina gledali bismo veliki derbi, veliku utakmicu, a danas je ova bila još jedna u nizu prosečnih.

Slavila je Fiorentina, postigli su dva gola iz penala u prvih pola sata preko Pulgara, a domaći su takođe iz penala smanjili rezultat u 49. minutu preko Kucke.

Od naših igrača igrali su Milenković za Fiorentinu i Lazović za Veronu, obojica po 90 minuta.

Breša - Verona 2:0

Kaljari - Atalanta 0:1

Parma - Fiorentina 1:2

Sampdorija - SPAL 3:0

Udineze - Đenova 2:2



Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Minimalac Atalante na Sardiniji, revija penala u Parmi

Izvor: RTS, 05.Jul.2020

Fudbaleri Atalante savladali su Kaljari u gostima sa 1:0 u utakmici 30. kola Serije A. . Kaljari je na Sardiniji poveo u 12. minutu, ali je VAR poništio gol zbog igranja rukom...Od tog momenta, kola domaćina su krenula nizbrdo..Karboni je u 27. minutu skrivio penal i dobio...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.