VAR, penal, Ramos i Real na +7, vratio se i Luka Jović! (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Jul.2020, 16:14

VAR, penal, Ramos i Real na +7, vratio se i Luka Jović! (video)

Pričaće se o novoj pobedi Reala.

Fudbaleri madridskog Reala uspeli su da upišu trijumf i u 34. kolu španske Primere, slavili su na "San Mamesu" protiv Atletik Bilbaa sa 0:1 (0:0).

U uvodnih par minuta po jedna solidna prilika na obe strane, ali nije bilo promene rezultata.

A onda, 17. minutu, Raul Garsija je tukao glavom iz dobre pozicije, ali je Tibo Kurtoa sjajno intervenisao.

Pet minuta kasnije na drugoj strani u prilici Asensio, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je tukao preko gola Atletika.

U samom finišu prvog poluvremena je Real imao još jednu dobru priliku, Benzema je tukao glavom, ali je lopta otišla tik pored desne stative.

Otišlo se na odmor bez golova, tvrdo je bilo u nastavku, da bi u 72. minutu VAR stupio na scenu.

Marselo je pao u kaznenom prostoru rivala, sudija se nije odmah oglasio, ali odmah nakon prvog prekida reagovao je VAR.

Utvrđeno je da je jedan fudbaler Bilbaa zgazio Marsela na nogu, te je Hose Luis Gonzales pokazao na belu tačku. Odgovornost je preuzeo kapiten Serhio Ramos, nije bilo greške, deseti gol u Primeri za defanzivca Reala ove sezone i 1:0 za "Los Blankose".

U 88. minutu je Benzema nakon duplog pasa sa Krosom mogao da stavi tačku na ovaj susret, ali je Simon sjajno intervenisao, te nije bilo promene rezultata.

U trećem minutu nadoknade je na teren ušao i Luka Jović, prvi put nakon povrede, videli smo u samom finišu i čarke, došlo je do koškanja između nekolicine igrača Reala i Atletik Bilbaa, ali su se strasti ubrzo smirile.

Na kraju 23. pobeda Reala ove sezone, imaju sedam bodova i utakmicu više od Barselone, koja će večeras morati da savlada Viljareal, ako želi da zadrži bilo kakve šanse u borbi za titulu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VAR i gotova stvar: Real sa penala do najteža tri boda, Barsi ostala samo matematika (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 05.Jul.2020

Serhio Ramos presudio Atletiku..Buniće se Katalonci, ali sudija Hoze Luis Gonzales ništa nije kriv. Danijel Garsija je bio nesmotren, jedina greška arbitra je što nije odmah pokazao na belu tačku. Video tehnologija ga je ipak ispravila i Serhio Ramos je Realu doneo pobedu na gostovanju kod Atletika...

Nastavak na MozzartSport.com...

Primera - "Prazne puške" u Pamploni, Hetafe sve dalje od Lige šampiona

Izvor: Sportske.net, 05.Jul.2020

U okviru 34. kola španske Primere Osasuna je ugostila Hetafe...Fudbaleri Osasune dočekali su Hetafe na svom "El Sadaru", susret u Pamploni okončan je bez pobednika, sa najnepopularnijih 0:0...Nije bilo ni puno prilika, prvu pravu videli smo tek nakon 15ak minuta igre u drugom poluvremenu, kada je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.