Nema prodaje, Čelsi spreman da izgubi golmana bez funte obeštećenja!

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2017, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema prodaje, Čelsi spreman da izgubi golmana bez funte obeštećenja!

Čuvar mreže "Plavaca" odugovlači sa produžavanjem ugovora, ali to ne znači da će ga se Čelsi tek tako odreći.

Tibo Kurtoa ima važeći ugovor sa Čelsijem do leta 2019. godine.

Uprava kluba sa "Stamford Bridža" na sve načine pokušava da produži saradnju sa sjajnim Belgijancem, ali bivši golman madridskog Atletika odbija da produži ugovor sa "Plavcima" od kako je čuo za interesovanje madridskog Reala.

Florentino Perez već neko vreme aktivno traži >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nasledika Kejlora Navasa, prva želja je jasno golman Junajteda David De Hea, ali je odmah tu u vrhu liste želja predsednika Reala i čuvar mreže Čelsija Kurtoa.

Belgijancu se dopada ideja da zaigra u "kraljevskom" klubu, pa bi Real mogao da pokuša da ga dovede u nekom od narednih prelaznih rokova, ali Čelsi ima drugačije planove.

Naime, upravi kluba iz južnog Londona ne pada napamet da proda Kurtou Realu, kao ni bilo kojoj drugoj zainteresovanoj strani, već će radije dozvoliti da Belgijanac napusti klub leta 2019. godine bez obeštećenja, kada mu istekne ugovor.

Kurtoa je svakako broj jedan na "Briždu", tako će očigledno biti i ubuduće, makar u narednih godinu i po dana, a videćemo da li će ga ovakva odluka naterati da na kraju potpiše novu saradnju sa Čelsijem, kako će Real u međuvremenu svakako pokušati da angažuje drugog čuvara mreže, to bi mogao da bude mladi Španac, a više o tome u nastavku.

Gotovo je, on će biti prvo januarsko pojačanje Reala! https://t.co/7QsFjFO86B

— Sportske.net (@sportske) 30. новембар 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.