Nastasić: Neću u reprezentaciju dok je Krstajić selektor

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Sep.2018, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastasić: Neću u reprezentaciju dok je Krstajić selektor

Fudbaler Šalkea Matija Nastasić rekao je danas da ne želi da bude deo reprezentacije Srbije dok je vode selektor Mladen Krstajić i njegovi pomoćnici.

"Ne želim da budem deo selekcije sa ovim trenerskim timom. Selektor me nije kontaktirao, što je razočaravajuće. Videćemo šta će biti u budućnosti, sada nije momenat", rekao je Nastasić za nemačke medije.

Matija Nastasić nije na spisku reprezentacije Srbije za utakmice sa Litvanijom i Rumunijom na početku >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Lige nacija.

Nastasić tokom reprezentativne pauze trenira sa svojim klubom.

"Krstajić i ja poslednji put nismo razgovarali kako se inače razgovara. Odlučio sam da je bolje da treniram sa Šalkeom i izabrao sam da budem sa svojim timom", kazao je Nastasić.

On nije bio član reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Rusiji jer, kako je tada objašnjeno, nije stigao da se oporavi od povrede.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.