Najneefikasniji početak Primere, samo jedan gol iz prva tri meča, i to iz prekida

Izvor: Blic, 22.Avg.2015, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najneefikasniji početak Primere, samo jedan gol iz prva tri meča, i to iz prekida

Prvi mečevi najkvalitetnijeg fudbalskog šampionata Španije nisu doneli puno golova, pošto su posle susreta Malage i Sevilje u petak, i napadači Deportiva i Real Sosijedada zabušavali a mreže mirovale, i tek je Espanjolov fudbaler Sevilja postigao prvi pogodak ove sezone, u pobedi nad Hetafeom sa 1:0.

Espanjol je na domaćem terenu slavio protiv Hetafea sa minimalnih 1:0, što je ujedno bila i prva utakmica u ovogodišnjoj Primeri.

Gol je bio delo Salve Sevilje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iz slobodnog udarca već u trećem minutu, pošto je sa 17-18 metara desnom nogom precizno gađao preko živog zida.

Do kraja susreta nije više viđen ni jedan pogodak, iako je Hetafe završio meč sa igračem manje posle drugog žutog kartona Verginija u 82. minutu,

Primera, 1. kolo

Petak:


Malaga - Sevilja 0:0

Subota:

Deportivo - Real Sosijedad 0:0

Espanjol - Hetafe 1:0 (1:0)

(Sevilja 3)

20.30 Atletiko Madrid - Las Palmas

22.30 Rajo Valjakano - Valensija

Nedelja

18.30 Atletik Bilbao - Barselona

20.30 Hihon - Real Madrid

22.00 Levante - Selta

22.30 Betis - Viljareal

Ponedeljak

20.30 Granada - Eibar

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.