Izvor: HotSport.rs, 21.Avg.2015, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIMERA: Sevilja odolela Malagi sa igračem manje na otvaranju sezone

Na otvaranju takmičenja u španskoj Primeri Malaga i Sevilja su odigrali bez golova, iako je sve moglo da bude potpuno drugačije.

Bio je to svojevrsni derbi Andaluzije u kom su oba tima prikazala napadačku igru, ali ih sreća nije nagradila zbog toga i meč je završen bez golova, samim tim i pobednika.
Možda je u većem delu meča konkretnija bila Sevilja, ali je omaleni Francuz Kevin Gameiro u nekoliko navrata promašivao u veoma izglednim situacijama. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Međutim, kada je Stiven Nzonzi isključen zbog drugog žutog kartona, situacija se na terenu, logično, promenila.
Malaga je uspostavila inicijativu i imala nekoliko dobrih prilika za gol, a najveću u poslednjim momentima meča kada je Brazilac Mariano nespretno vratio loptu do golmana Sevilje, ali je Kop pokušao petom i zbog previše oklevanja i nonšalantnosti ni tada nije bilo gola.
Primera, 1. kolo
Petak:
Malaga – Sevilja 0:0
Subota:
18.30 Deportivo – Real Sosijedad
18.30 Espanjol – Hetafe
20.30 Atletiko Madrid – Las Palmas
22.30 Rajo Valjakano – Valensija
Nedelja
18.30 Atletik Bilbao – Barselona
20.30 Hihon – Real Madrid
22.00 Levante – Selta
22.30 Betis – Viljareal
Ponedeljak
20.30 Granada – Eibar
The post PRIMERA: Sevilja odolela Malagi sa igračem manje na otvaranju sezone appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Primera - Strelci neubedljivi na startu

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2015, 20:52

Na prva tri meča u španskom nacionlanom šampionatu pao je samo jedan jedini gol...Pisali smo sinoć da je andaluzijski derbi na 'Rosaledi' završen najnepoluranijim rezultatom, ovog popodneva situacija u pogledu golova nije bila ništa bolja...Mreže su mirovale na 'Riazoru' gde je Deportivo La Korunja...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.