Primera - Strelci neubedljivi na startu

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2015, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera - Strelci neubedljivi na startu

Na prva tri meča u španskom nacionlanom šampionatu pao je samo jedan jedini gol.

Pisali smo sinoć da je andaluzijski derbi na 'Rosaledi' završen najnepoluranijim rezultatom, ovog popodneva situacija u pogledu golova nije bila ništa bolja.

Mreže su mirovale na 'Riazoru' gde je Deportivo La Korunja ugostila Real Sosijedad, a prvi gol u sezoni 2015/16 pao je u Kataloniji.

Espanjol je minimlanim rezultatom pobedio Hetafe, Salva Sevilja je doneo trijumf >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pogotkom iz slodonjaka u trećem minutu utakmice.

Napomenimo i da su Gosti iz Madrida polsednjih desetak minuta imali igrača manje na terenu, potš je zbog dva žuta kartona isključen štoper Vergini, koji je ovog leta stigao iz Sanderlenda.

Zanimljivo, ovo je prvi put da fudbeler Espanjola postiže prvi gol u sezoni još od 2008. godine kada je to učinio Luis Garsija i prvi gol u prvenstvu koji klub iz Barselone postiže iz slobodnog udarca od januara 2013. godine kada je Simao Sabrosa zatresao mrežu Majorke.

Ovo je najneefikasniji start Primere u ovom veku. Poslednji put je pao sammo jedan gol na prve tri utakmice prvog kola u sezoni 1998/99, a interesantno je da je i tada prvo gol postigao Espanjol.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Najneefikasniji početak Primere, samo jedan gol iz prva tri meča, i to iz prekida

Izvor: Blic, 22.Avg.2015

Prvi mečevi najkvalitetnijeg fudbalskog šampionata Španije nisu doneli puno golova, pošto su posle susreta Malage i Sevilje u petak, i napadači Deportiva i Real Sosijedada zabušavali a mreže mirovale, i tek je Espanjolov fudbaler Sevilja postigao prvi pogodak ove sezone, u pobedi nad Hetafeom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.