Izvor: RTS, 30.Jan.2022, 17:21

Nadal: Osvojena titula u Melburnu podstrek da nastavim dalje

Pre mesec i po dana sam rekao da će ovo možda biti moj poslednji Australijan open, ali sada sam dobio energiju da nastavim, rekao je Rafael Nadal posle osvajanja rekordne 21. grend slem titule.
Nadal je savladao Medvedeva u finalu Australijan opena, posle velikog preokreta i pet i po sati tenisa, čime je osvojio 21. grend >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << slem titulu u karijeri.

"Ovo stvarno ne mogu da objasnim, potrudiću se da dođem i sledeće godine", rekao je Rafael Nadal posle osvajanja trofeja u Melburnu.
Vlasnik rekordnog 21 grend slem trofeja osvrnuo se i na velike probleme sa povredama koje je imao prošle godine i zahvalio je na podršci.
"Ne znate koliko sam se borio da dođem ovde, ne mogu dovoljno da se zahvalim svima koji su mi pomogli da dođem ovde. Hvala svima za svu ljubav i svu podršku. Bez sumnje, verovatno jedna od najemotivnijih pobeda u mojoj karijeri. Imao sam neverovatnu podršku u Australiji u ove četiri nedelje i to će ostati u mom srcu do kraja života, veliko vam hvala", zaključio je Španac.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.