Na brodu u Đenovi zaplenjeno 400 kg kokaina, pronađeno i telo srpskog državljanina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Feb.2022, 17:47

Na brodu u Đenovi zaplenjeno 400 kg kokaina, pronađeno i telo srpskog državljanina

Italijanska policija zaplenila je 400 kilograma kokaina na brodu u đenovskojm luci i uhapsila lučkog radnika dok je istovarivao drogu iz kontejnera, a na brodu je pronađeno i telo srpskog državljanina (50).

Kako prenosi italijanski portal "Đenova tudej", brod MSC Adelaid je doplovio u nedelju iz Brazila, i iz njega je izneto 14 paketa čistog kokaina.

Telo srpskog pomorca pronađeno je u ponedeljak ujutru. Tužilaštvo je pokrenulo dve istrage, jednu o pronađenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << drogi a drugu o slučaju smrti srpskog državljanina. Prvobitna pretpostavka ukazivala je na samoubistvo, ali oružje nije pronađeno. Naložena je obdukcija tela, a u toku je saslušanje posade, navodi portal iz Đenove pozivajući se na saopštenje policije.

"Blic" prenosi da je o smrti mornara iz Srbije obavešten generalni konzulat u Milanu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Na brodu u Đenovi pronađeno 400 kilograma kokaina i telo državljanina Srbije

Izvor: RTS, 08.Feb.2022

Policija je zaplenila 400 kilograma kokaina na brodu u luci u Đenovi i uhapsila lučkog radnika koji je istovarivao narkotike. Italijanski mediji prenose da je na brodu pronađeno telo državljanina Srbije. . Brod "MSC Adelejd" je, kako prenosi italijanski portal Đenova...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.