HOROR U ITALIJI! Pronađen Srbin sa prerezanim grkljanom, na brodu i 450 kilograma kokaina

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2022, 12:00

HOROR U ITALIJI! Pronađen Srbin sa prerezanim grkljanom, na brodu i 450 kilograma kokaina

U Đenovi je zaplenjeno preko 400 kilograma kokaina, koji je bio sakriven u kontejneru u kom je bila kafa iz Brazila, a pored droge na brodu MSC Adelaide pronađen je i zaklan moreplovac (50), državljanin Srbije, prenosi Genova 24.it.

Prema navodima italijanskih medija, na brodu je zaplenjeno tačno 445 kilograma kokaina.

- Teretnjak MSC Adelaide je u nedelju uplovio u luku u Đenovi. Detaljnim pregledom utvrđeno je da se droga nalazi u jednom kontejneru gde je kafa, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bilo je skoro 450 kilograma droge, koja je bila obložena u nekim kesama - prenose tamošnji mediji i dodaju:

- Istražitelji su uhapsili dvojicu mušakaracam, koje su zatekli na brodu. Reč je o Kulmvu Kamalu i Fabiju Papeu. Tada je jedan od njih uhvaćen kako uzima torbe iz kontejnera koji je bio postavljen u prostor za video-nadzor. Vrednost zaplenjene droge na tržištu bi bila 30 miliona evra.

Italijanski mediji pišu da je nakon kontrole broda pronađeno i telo Srbina.

- Srpski moreplovac je bio zaklan, prerezano mu je grlo. Naložena je obdukcija Srbina, posle koje će se znati kako je zaklan - piše Genova 24.it.

Itaklijanski mediji navode da se smrt Srbina ispituje, a ne isključuje se ni mogućnost da je izvršio samoubistvo. Međutim, sumnjivo je to što oružje nije nađeno pored tečla.

- Oružje, nož ili možda rezač kojim je moreplovcu prerezao grkljan nije pronađeno, a njegove kolege s broda rekle su policiji da se on najverovatnoije ubio. Ovi njihovi navodi detaljno se proveravaju - pišu medeiji.

Prema navodima medija, u toku je istraga.

- Istraga tužioca, koju koordinira zamenik tužioca Federiko Manoti, nastavlja se, a trenutno se radi i na potrazi za saučesnicima. Brod će ostati privezan u luci nekoliko dana, kako bi se omogućila istraga - dodali su oni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HOROR U ITALIJI Na brodu sa 450 kg kokaina pronađen Srbin PREREZANOG GRKLJANA

Izvor: Blic, 08.Feb.2022

U Đenovi je zaplenjeno preko 400 kilograma kokaina, koji je bio sakriven u kontejneru u kom je bila kafa iz Brazila, a pored droge na brodu MSC Adelaide pronađen je i zaklan moreplovac (50), državljanin Srbije, prenosi Genova 24.it.

Nastavak na Blic...

PRVA FOTOGRAFIJA SA BRODA NA KOM JE NAĐEN ZAKLAN SRBIN Naslagani blokovi od pola tone kokaina, sve otkriveno u toku noći kada se neko motao oko tovara (VIDEO)

Izvor: Blic, 08.Feb.2022

Na brodu MSC Adelaide na kojem je pronađen Srbin sa prerezanim vratom, italijanska policija zaplenila je 450 kilograma kokaina, kada je pristao u luku u Đenovi.

Nastavak na Blic...

Novi detalji misteriozne smrti u Đenovi: Srbin ostavio oproštajnu poruku ženu ispisanu krvlju

Izvor: Luftika.rs, 08.Feb.2022

Tužilaštvo u Đenovi i italijanska policija nastavljaju sa istragom misteriozne smrti srpskog mornara, koji je pronađen mrtav sa prerezanim grkljanom na brodu MSC Adelaide. On je navodno pre smrti sopstvenom krvlju ispisao poruku svojoj ženi.. On je pronađen mrtav nekoliko sati nakon što je policija...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.