Izvor: Luftika.rs, 08.Feb.2022, 13:17

Srpski mornar pronađen zaklan na brodu sa kog je zaplenjeno 400 kilograma kokaina

Telo mornara (50) srpskog porekla pronađeno je u usidrenom teretnom brodu u Italiji, a istražitelji još utvrđuju da li je reč o zločinu ili samoubistvu. Samo 24 sata ranije, sa istog broda je, prema pisanju pojedinih italijanskih portala, zaplenjeno 400 kilograma kokaina!
Najpre je u ponedeljak u tovaru kafe koji je putovao iz Brazila pronađeno 400 kilograma kokaina, sakrivenih među džakovima tovara.
Istraga kojom je koordinirao Federiko Manoti iz DDA Đenova rezultirala je hapšenjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << dve osobe, piše Nova.rs.
Kada je policija izuzela sve tragove sa lica mesta, posada je nastavila sa redovnim aktivnostima. Kolege su ostale šokirane kada su u kabini pronašle mornara srpskog porekla sa prerezanim vratom.
Odmah je prekinut istovar robe koji je bio u toku i policija je obavila uviđaj.
Prema do sada poznatim informacijama policija ispituje da li se radi o zločinu ili samoubistvu, a telo je poslato na obdukciju.
Pojedini portali navode da je srpski mornar pronađen sa nožem u krlu, a drugi da je bio u njegovoj neposrednoj blizini.
Za sada nije poznato da li su ova dva događaja povezani.
Inače, italijanski portal Đenova Tudej navodi da je reč o brodu kompanije MSC Adelaide.
Ko je Dragan Bokan, vlasnik kompanije Voli u čijem magacinu je pronađen kokain?

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Na brodu u Đenovi zaplenjeno 400 kg kokaina, pronađeno i telo srpskog državljanina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Feb.2022

Italijanska policija zaplenila je 400 kilograma kokaina na brodu u đenovskojm luci i uhapsila lučkog radnika dok je istovarivao drogu iz kontejnera, a na brodu je pronađeno i telo srpskog državljanina (50)...Kako prenosi italijanski portal "Đenova tudej", brod MSC Adelaid je doplovio u nedelju iz...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.