Izvor: RTS, 08.Feb.2022, 18:21

Na brodu u Đenovi pronađeno 400 kilograma kokaina i telo državljanina Srbije

Policija je zaplenila 400 kilograma kokaina na brodu u luci u Đenovi i uhapsila lučkog radnika koji je istovarivao narkotike. Italijanski mediji prenose da je na brodu pronađeno telo državljanina Srbije.
Brod "MSC Adelejd" je, kako prenosi italijanski portal Đenova tudej, iz Brazila pristao u đenovsku luku u nedelju popodne, a na plovilu se nalazilo 400 kilograma kokaina raspoređenih u 14 vreća.
Lučki radnik je uhapšen dok je iznosio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << drogu s broda.
Na istom brodu pronađeno je telo 50-godišnjeg mornara, državljanina Srbije. Telo je pronađeno u mašinskim prostorijama plovila, a kako navodi Đenova tudej, muškarcu je prerezan vrat, a kraj njega nije pronađeno nikakvo oružje.
Tužilaštvo je pokrenulo dve istrage – zbog pronađene droge i zbog mogućeg ubistva ili samoubistva na brodu. Naređena je i obdukcija tela mornara.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.