Na Čairu uskoro i međunarodne utakmice, Radnički dobija sjajne uslove!

Izvor: Sportske.net, 12.Jun.2019, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na "Čairu" uskoro i međunarodne utakmice, Radnički dobija sjajne uslove!

Obećanje gradonačelnika Niša, videćemo kako će biti na terenu.

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović je na svom Tviter nalogu objavio da su krenuli radovi na "Čairu" gde će biti urađen novi teren sa posebnim i savremenim sistemima.

"Gradski stadion u Čairu dobiće u narednih nekoliko nedelja potpuno novi travnati teren,sa podzemnim prskalicama za zalivanje i savremenim sistemom za drenažu i odvodnjavanje.

Na taj način Radnički će dobiti uslove >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kakve i zaslužuje, a biće moguće i odigravanje međunarodnih utakmica
", napisao je on.

Dakle, očekujemo da teren u Nišu bude daleko bolji nego do sada, nadamo se da ćemo gledati dosta evropskih utakmica već ove godine na "Čairu".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.