NOVOSEL: Cibona nije ravnopravna u ABA, njen ceo tim košta kao igrač Partizana ili Crvene zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2020, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVOSEL: Cibona nije ravnopravna u ABA, njen ceo tim košta kao igrač Partizana ili Crvene zvezde

Legendarni trener žali što nije mogao u Beograd na sahranu Bore Stankovića.

U intervjuu datom ''Večernjem listu'' legendardni hrvatski i jugoslovenski trener Mirko Novosel istakao je da ga je izuzetno pogodila smrt velikog prijatelja Bore Stankovića, kojem zbog čitave situacije sa pandemijom korona virusa nije mogao ni na sahranu da ode.

 - Nažalost, zbog ove pošasti koronavirusa, granice su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zatvorene i nisam mogao da odem na sahranu velikom prijatelju - rekao je Novosel i osvrnuo se na pandemiju. - Već dve nedelje nigde ne izlazim, u izolaciji sam u svom stanu na Zrinjevcu. Držim se uputstava, ipak sam prošao 81. godinu, 16 više od preporučene granice.

Sa Cibonom je Novosel uspeo 1985. da se popne na krov Evrope kada u finalu tadašnje Lige šampiona savladao u Atini Real Madrid, da bi godinu dana kasnije ponovio taj uspeh sa Vukovima. Međutim, više od tri decenije kasnije Novosel nema nikakvih iluzija kada je u pitanju strenutno stanje Cibone:

 - Cibona mora da reši svoj finansijski status. Ne može da bude ravnopravna u toj ABA ligi u odnosu na Zvezdu i Partizan kojima najskuplji igrač košta više nego cela Cibonina ekipa zajedno. To je apsurdno. Jedina dobra vest ovih dana vezana uz Cibonu je ona koju mi je javio bivši direktor dvorane Ivica Sarjanović, da je Cibonina dvorana u potresu ostala potpuno netaknuta.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Apsurdno je da igrač Partizana i Zvezde bude skuplji od cele Cibone"

Izvor: B92, 29.Mar.2020

Čuveni hrvatski košarkaški trener Mirko Novosel govorio je o smrti Bore Stankovića i o stanju u regionalnoj ABA ligi...Bora Stanković, bivši generalni sekretar FIBA i revolucionar košarke, preminuo je pre nekih deset dana...Na njegovu smrt i ostale aktuelne teme osvrnuo se Mikor Novosel, trofejni...

Nastavak na B92...

NIKOLA REBIĆ: Koferi spakovani, čekam let iz Moskve za Beograd

Izvor: Kurir, 30.Mar.2020, 16:33

Košarkaš ruskog Jeniseja i bivši igrač Crvene zvezde Nikola Rebić rekao je da je bilo očekivano da se VTB liga prekine i poništi zbog situacije sa korona virusom.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.