NOVAK NIJE ZNAO DA GA SIN GLEDA: Stefan je pravi tatin sin, gurao me ka pobedi

Izvor: Kurir, 29.Jan.2015, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVAK NIJE ZNAO DA GA SIN GLEDA: Stefan je pravi tatin sin, gurao me ka pobedi

Osetio sam njegovu energiju koja mi je sigurno pomogla, rekao je Đoković

Novak Đoković nije znao da njegov tromesečni sin Stefan posmatra meč četvrtfinala Australijan opena u kojem je sa 3:0 porazio Miloša Raonića, ali kaže da je osetio energiju koju mu je mališan poslao.

"Video sam kako uživa ispred televizora, on je definitivno pravi tatin sin. Nisam znao da me je gledao, ali sam osetio njegovu energiju koja mi je sigurno pomogla", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je Novak tokom razgovora sa Džimom Kurijerom nakon meča.

Supruga najboljeg tenisera svega Jelena Đoković je na društvenim mrežama postavila sliku njihovog sina kako gleda tatin meč protiv Miloša Raonića, što je Novaka oduševilo.

Đokovića u polufinalu čeka stari dužnik, Stanislas Vavrinka, koji ga prošle godine eliminisao u četvrtfinalu Australijan opena i kasnije osvojio prvi grend slem trofej.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.