(VIDEO) DONEO SREĆU ĐOKOVIĆU: Pogledajte kako je dečak bacio novčić pred duel sa Raonićem

Izvor: Kurir, 28.Jan.2015, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) DONEO SREĆU ĐOKOVIĆU: Pogledajte kako je dečak bacio novčić pred duel sa Raonićem

Pošto je kovanica pala na stranu srpskog tenisera Novak je odlučio da servisom otvori meč koji je dobio u tri seta

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u polufinale Australijan opena pošto je savladao Kanađanina crnogorskog porekla Miloša Raonića sa 3:0 (7:6(5), 6:4, 6:2). Meč je trajao tačno dva sata.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Neposrerdno pre početka meča većpo tradiciji velikih turnira, jedan mališan je izašao na teren, umesto sudije bacio novčić i odredio koji od dva igrača prvi bira hoće li servirati ili primati servis na startu meča.

Vidno zbunjen i uzbuđen dečak doneo je sreću Novaku Đokoviću, koji je servisom otpočeo duel, a pošto se uz širok osmeh fotografisao sa Đokovićem i Raonićem i tako ispunio jedan od dečačkih snova, napustio je teren.

Đoković će u polufinalu igrati protiv aktuelnog osvajača prvog grend slema u sezoni, Švajcarca Stanislasa Vavrinke. Biće to lepa prilika da se Srbin revanšira za poraz prošle godine u četvrtfinalu.

U drugom polufinalu igraju Endi Marej i Tomaš Berdih.

"@TheBorisBecker What a cutie! Probably the best day of his life, toss #Djokovic and #Raonic #ausopen http://t.co/f81hoILXU7"
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

NOVAK NIJE ZNAO DA GA SIN GLEDA: Stefan je pravi tatin sin, gurao me ka pobedi

Izvor: Kurir, 29.Jan.2015, 14:05

Osetio sam njegovu energiju koja mi je sigurno pomogla, rekao je Đoković..Novak Đoković nije znao da njegov tromesečni sin Stefan posmatra meč četvrtfinala Australijan opena u kojem je sa 3:0 porazio Miloša Raonića, ali kaže da je osetio energiju koju mu je mališan poslao..."Video sam kako...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.