NIŠTA OD ITUDISA: Sekulić novi selektor košarkaša Slovenije

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2020, 14:44

NIŠTA OD ITUDISA: Sekulić novi selektor košarkaša Slovenije

Debi u kvalifikacijama za Evrobasket.

Novi selektor košarkaške reprezentacije Slovenije je Aleksandar Sekulić, saopšteno je danas na sednici Izvršnog odbora Košarkaškog saveza Slovenije.

- Zahvaljujem se upravi Košarkaškog saveza na poverenju. Vodjenje nacionalnog tima je velika čast i istovremeno velika odgovornost, sa čim sam dobro upoznat. Posle duže pauze momci su gladni košarke, što je takodje primetno u ovim uvodnim mesecima klupskih takmičenja, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najvažnije je da budemo zdravi - rekao je Sekulić, preneo je slovenački javni servis.

Aleksander Sekulić je novi selektor slovenske moške košarkarske reprezentance, prvi cilj bo seveda preboj na evropsko prvenstvo leta 2022. https://t.co/bLF0TZ0ZlQ

— 📱MMC RTV Slovenija (@rtvslo) November 6, 2020

Košarkaški savez vodio je pregovore sa grčkim trenerom Dimitrisom Itudisom, medjutim ti pregovori nisu uspešno završeni usled trenutne situacije sa korona virusom.

Dortmund i Bajern su izjednačeni na tabeli Bundeslige posle šest kola, ali koliko su Bavarci dominantni najbolje pokazuju kvote pred večerašnji (18.30) Der Klasiker - kec je čak 4,10, iks 3,80, dvojka 1,83, dok je kvota na GG3+ 1,53. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Dortmund - Bajern.

Sekulić je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri najveći uspeh ostvario u ekipi Krke kada je 2012. godine osvojio titulu prvaka Slovenije, a trenutno je pomoćni trener u češkom Nimburku.

Debitanski nastup na selektorskoj poziciji Sekulić će imati 27. novembra kada selekcija Slovenije na domaćem terenu igra utakmicu protiv Ukrajine, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.