NISAM JE SILOVAO, ALI SAM JOJ PLATIO DA ĆUTI: Evo koliko je para dobila žena koja tvrdi da ju je Ronaldo obljubio (FOTO)

Izvor: Kurir, 20.Avg.2019, 08:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NISAM JE SILOVAO, ALI SAM JOJ PLATIO DA ĆUTI: Evo koliko je para dobila žena koja tvrdi da ju je Ronaldo obljubio (FOTO)

Slavni portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo, koji je optužen da je silovao studentkinju 2009. godine, i dalje se sudi sa ženom, a slučaj će se 'terati' do Vrhovnog suda. 

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Šta je istina?! Evo koliko je PARA DOBILA ZA ĆUTANJE žena koja je optužila Kristijana Ronalda za SILOVANJE

Izvor: Story, 20.Avg.2019

Ketrin Majorga šokirala je javnost izjavnom kako ju je fudbalaska zvezda Kristijano Ronaldo silovao u hotelskoj sobi 2009, a zatim je naterao da potpiše ugovor kojim se obavezuje da će ćutati o tome u zamenu za 375.000 dolara. Međutim, izgleda da jeKetrin pričala istinu, makar deo nje. Sudski dokumenti...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.