NIJE SAMO BORJAN: Zvezda dovodi još jedno veliko pojačanje! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2017, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE SAMO BORJAN: Zvezda dovodi još jedno veliko pojačanje! (FOTO)

Buran prelazni rok na Marakani.

Mnogo novina ovog dana moglo se čuti na Marakani. Počevši od prelaska Filipa Manojlovića u španski Hetafe (više pročitajte OVDE), preko najaljivanog dolaska njegove zamene Filipa Borjana iz Ludogoreca, pa do mogućnosti da trener Vladan Milojević dobije još jedno pojačanje.

Crvena zvezde bi do kraja sledeće nedelje, trebala da završi sve detalje oko dovođenja mladog reprezentativca Srbije Nemanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Radonjića iz Čukaričkog.

Iako je trener Brđana i selektor Orlića Nenad Lalatović najavljivao da bi za Nišliju bilo bolje da ostane u Čukaričkom još šest meseci, na stadionu "Rajko Mitić" nisu želeli ništa da prepuštaju slučaju, pa su ubrzali proceduru oko dovođenja vihornog krila.

Radonjić je prošao školu Partizana, a u Čukarički je stigao iz Roma Primavere. Tokom karijere igrao je za Vitorul iz Konstance (Rumunija), kao i za Radnički iz Niša.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.