Izvor: HotSport.rs, 20.Avg.2017, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NECA ‘KUVAO’ U NADOKNADI: Mihajlović za 19 minuta postigao gol na debiju, i to na nesvakidašnji način (VIDEO)

Gol koji ni malo nije u njegovom stilu, zbog čega mu je verovatno još draži.

Nemanja Mihajlović ovog leta napustio je Partizan i preselio se u Holandiju, tačnije, Herenven, gde je sinoć upisao svoj prvi nastup u plavo-belom dresu.
Ušao je u igru u 74. minutu i 19 minuta kasnije njegovo ime već je bilo na semaforu. U trećem minutu nadoknade iskoristio je dugačak pas golmana i grešku odbrane da >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << iza njihovih leđa uleti i glavom smesti loptu u dalji ugao.
Dakle, ušao je u igru i doneo svom timu bod samo nekoliko sekundi pre kraja meča. Kakva pozivnica za sve navijače, ali i trenera da podignu lestvicu očekivanja u sezoni pred nama.
Sudeći po partijama i golovima iz Humske, za Necu je ovo krajnje nesvakidašnji način da postigne gol, ali je makar u ovoj situaciji pokazao odličnu snalažljivost i igru glavom pred golom rivala.


The post NECA ‘KUVAO’ U NADOKNADI: Mihajlović za 19 minuta postigao gol na debiju, i to na nesvakidašnji način (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.