Murinju pošlo za rukom nešto što nijednom treneru Junajteda nije u poslednjih 110 godina!

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2017, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinju pošlo za rukom nešto što nijednom treneru Junajteda nije u poslednjih 110 godina!

Kako stvari stoje, ovo će biti sezona Mančester junajteda za pamćenje.

Mančester junajted deluje zastrašujuće na startu nove sezone.

Nakon uvodnog trijumfa nad Vest Hemom od 4:0, za koji je uglavnom za krivca postavljan Slaven Bilić, "Crveni Đavoli" u rasturili i ekipu Svonsija i to na "Libertiju" identičnim rezultatom.

Nije tako delovalo u Velsu, prvo poluvreme su igrači Junajteda rešili u svoju korist, ali golom tek u poslednjem minutu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Ipak, od 80. do 84. minuta, Mančester je preko Lukakua, Pogba i Marsijala postigao još tri pogotka i upisao isti trijumf kao i pre sedam dana na svom stadionu.

To je prvi put da Junajted otvori sezonu sa dve pobede i četiri ili više golova po meču, još od sezone 1907/08, tačnije "Đavolima" to nije polazilo za rukom punih 110 godina.

1907-08 - Manchester United have scored 4+ goals in their opening two league games of a season for the first time in 110 years. Rampant. pic.twitter.com/EZcT1ZdZdW

— OptaJoe (@OptaJoe) 19. август 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.