Murinjova kaznena ekspedicija samlela Svonsi za pet minuta! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2017, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjova kaznena ekspedicija samlela Svonsi za pet minuta! (video)

Junajted siguran, dva od dva, bez primljenog gola.

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su na Libertiju ekipu Svonsija rezultatom 4:0 (1:0) u drugom kolu Premijer lige.

Strelci za Junajted bili su Baji u 45. minutu, a potom su od 80. do 84. na brzaka mrežu Fabijanskog napunili Lukaku, Pogba i Marsijal.

Junajted se mučio na početku utakmice, nije bio preterano ubedljiv, ali je potom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << lako rešio slabe Velšane.

Junajted je propustio nekoliko prilika, najbolju je imao Džons koji je posle prekida glavom pogodio prečku, a potom se i Rašford obrukao u jednoj situaciji jedan na jedan kada je Fabijanski lako odbranio njegov udarac.

Ipak, kada se činilo da će se na pauzu otići bez golova, Junajted je poveo. Posle kornera, Pogba je glavom šutirao, Fabijanski je zakačio loptu koja se od preče odbila o gol liniju, a na pravom mestu se našao Erik Baji.

Junajted je drugo poluvreme počeo ne toliko ubedljivo, ali je zato usledio ludački finiš.

U 80. minutu, Lukaku se našao na pravom mestu, Mihtarijan ga je lepo uočio, a Belgijanac rutinski došao do svog trećeg gola.

Samo dva minuta kasnije, ponovo je Mihtarijan asistent, ovaj put za Pogbu, a ovaj zategao u prvi ugao.

Stotinak sekundi kasnije, usledila je nova kontra, ovaj put Pogba asistent, a Marsijal pogađa suprotan ugao za 0:4.

Junajted posle dva kola ima perfektan učinak, šest bodova i gol razliku 8:0, ovo je definitivno tim koji će se boriti za titulu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Junajted ubedljiv protiv Svonsija

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Avg.2017

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su danas u gostima Svonsi sa 4:0, u utakmici drugog kola Premijer lige, i tako ostvarili drugu pobedu...Klub iz Mančestera poveo je u 45. minutu golom Erika Baija, a tri preostala gola postigao je u samoj završnici utakmice, za četiri minuta. Drugi gol postigao...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.