Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Avg.2017, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted ubedljiv protiv Svonsija

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su danas u gostima Svonsi sa 4:0, u utakmici drugog kola Premijer lige, i tako ostvarili drugu pobedu.

Klub iz Mančestera poveo je u 45. minutu golom Erika Baija, a tri preostala gola postigao je u samoj završnici utakmice, za četiri minuta. Drugi gol postigao je Romelu Lukaku u 80. minutu, posle njega strelac je bio Pol Pogba u 82, a konačan rezultat postavio je Entoni Marsijal u 84. minutu.

U prvom poluvremenu obe ekipe >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << su po jednom pogodile prečku. Prvo je Džordan Aju iz Svonsija pogodio okvir gola, a zatim i na drugoj strani isto učinio i Fil Džons.

Junajted je prvom delu imao prilike preko Markusa Rašforda i Pogbe, ali je oba puta dobro odbranio golman domaćih Lukaš Fabijanski. U poslednjem minutu prvog poluvremena Junajted je poveo golom Baija. On je ubacio loptu u mrežu, nakon što je ona ostala na gol liniji posle udarca glavom Pogbe i odbrane Fabijanskog.

Gostujući tim je u drugom poluvremenu bio bolji, ali nije uspeo da napravi ozbiljniju šansu sve do 80. minuta, kada je udvostručio vođstvo golom Lukakua, posle asistencije Henriha Mhitarijana. Dva minuta kasnije Mhitarijan je ponovo bio asistent, kada je Pogba lobovao domaćeg golmana.

Konačan rezultat postavio je Marsijal u 84. minutu, posle solo prodora.

Celu utakmicu za Junajted odigrao je srpski reprezentativac Nemanja Matić.

Posle dva kola Mančester junajted je prvi na tabeli sa šest bodova, a Svonsi ima jedan bod i na 12. je mestu.

Ekipa Žoea Morinja je drugu uzastopnu utakmicu pobedila sa 4:0, pošto je u prvom kolu četiri gola dala i Vest Hemu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) STRAŠNI JUNAJTED: Za 4 minuta dali tri gola i razbili Svonsi, Matić sve vreme na terenu

Izvor: Kurir, 19.Avg.2017

Fudbaleri Mančester junajteda su u prvoj utakmici drugog kola Premijer lige kao gosti pobedili Svonsi sa 4:0

Nastavak na Kurir...

Blickrig Junajteda, Lukaku nezaustavljiv!

Izvor: N1 televizija, 19.Avg.2017

Fudbaleri Mančester junajteda upisali su drugu pobedu u novoj sezoni Premijer lige, pošto su u gostima ubedljivo bili bolji od Svonsija 4:0 (1:0)...Golove za gostujući tim postigli su Erik Bertrand Bai, Romelu Lukaku, Pol Pogba i Entoni Marsijal, a srpski reprezentativac Nemanja Matić odigrao je...

Nastavak na N1 televizija...

Bordo napravio čudo, Jovanović odigrao 90 minuta

Izvor: B92, 19.Avg.2017

Ekipe Liona ispustila je dva gola prednosti u završnici meča protiv Bordoa, koji je uspeo da izvuče bod, 3:3, u trećem kolu Lige 1...Domaći fudbaleri bili su pred pobedom, ali je onda usledio pravi šok, pošto su gosti prvo u 88. minutu smanjili preko Leragera, a potom u nadoknadi vremena preko...

Nastavak na B92...

Lion ostao bez pobede u nadokandi

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2017

Bordo je do 88. minuta imao dva gola zaostatka, ali je ipak uspeo da ostane neporažen...Na prvoj utakmici subotnjeg programa francuske Lige 1 između Liona i Bordoa nije bilo pobednika...Palo je šest golova i viđeno dosta uzbuđenja...'Lavovi' su sredinom prvog poluvremena stekli dva gola prednosti,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.