Murinjo našao rešenje za Kejna, kupuje u svom klubu!

Izvor: Sportske.net, 04.Jan.2020, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo našao rešenje za Kejna, kupuje u "svom" klubu!

Konačno se vraća u Evropu.

Kapiten Totenhema je zaradio ozbiljniju povredu, engleski mediji pišu da je u pitanju cepanje mišića te će engleski napadač odsustvovati do marta meseca. Murinjo ne sme biti bez klasičnog napadača toliko dugo, Son je igrao pre na ovoj poziciji, ali u januaru pored odbrane, ojačaće se napad.

Navodno su "pevci" zainteresovani za Gabrijela Barbosu!

Gabigolu se završila pozajmica krajem godine, Inter nema mesta za njega u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << napadu, ali će gledati da dobrano naplate njegove partije.

Brazilac je bio odličan u domovini gde je bio presudan igrač za Flamengo u osvajanju Kopa Libertadores. Za dvadesettrogodišnjaka je pored Totenhema zainteresovan Vest Hem i Kristal Palas, deluje da ćemo ga skoro izvesno gledati u PL.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.