Murinjo: Da se ja pitam, Košta ne bi igrao za Španiju na sledećem meču

Izvor: Blic, 27.Sep.2014, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Da se ja pitam, Košta ne bi igrao za Španiju na sledećem meču

Trener fudbalera Čelsija Žoze Murinjo rekao je da je zabrinut zbog fizičke pripremljenosti napadača Dijega Košte i dodao ne može da mu zabrani da nastupa za reprezentaciju.

"Svi znaju da Kšsta ima problema za zadnjom ložom već duže vreme i ako mene pitate, on ne bi trebalo da igra za reprezentaciju na predstojećoj utakmici, ali ja se tu ništa ne pitam... Ako ga reprezentacija želi mi to moramo da ispoštujemo", rekao je Murinjo.

Košta ima problema sa povredom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << leve butine još od novembra prošle godine, te nije u stanju da igra više od jednog meča nedeljno. Murinjo je rekao da ovaj napadač neće biti u startnoj postavi Čelsija u utorak za utakmicu sa Sportingom u Ligi šampiona, ukoliko naturalizovani Španac počne utakmicu protiv Aston Vile, ove subote u šestom kolu Premijer lige.

"Aston Vila je sada drugoplasirana ekipa u šampionatu i to će biti izuzetno teška utakmica, jer se sastaju lideri. To je jedino što me brine. Mi moramo da se dokažemo protiv njih i u utakmicama koje nam predstoje", kazao je on.

Čelsi posle pet utakmica u šampionatu zauzima prvo mesto sa 13 bodova, a prate ga Aston Vila i Sautempton sa po 10 bodova.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.