Murinja brine Košta: On ne bi trebalo da igra za reprezentaciju na narednoj utakmici

Izvor: Sportal.rs, 26.Sep.2014, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinja brine Košta: On ne bi trebalo da igra za reprezentaciju na narednoj utakmici

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo rekao je da je zabrinut zbog fizičke pripremljenosti napadača Dijega Košte i dodao ne može da mu zabrani da nastupa za reprezentaciju.

- Svi znaju da Košta ima problema za zadnjom ložom već duže vreme i ako mene pitate, on ne bi trebalo da igra za reprezentaciju na predstojećoj utakmici, ali ja se tu ništa ne pitam... Ako ga

reprezentacija želi mi to moramo da ispoštujemo - rekao je Murinjo, prenosi Beta.

Košta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << ima problema sa povredom leve butine još od novembra prošle godine, te nije u stanju da igra više od jednog meča nedeljno.

Murinjo je dodao da Košta neće biti u startnoj postavi Čelsija u utorak za utakmicu sa Sportingom u Ligi šampiona, ukoliko naturalizovani Španac počne utakmicu protiv Aston Vile za vikend. Čelsi će se u subotu u šestom kolu Premijer lige sastati sa Aston Vilom, a Murinjo je rekao da njegova ekipa mora da se dokaže na tom meču.

- Aston Vila je sada drugoplasirana ekipa u šampionatu i to će biti izuzetno teška utakmica, jer se sastaju lideri. To je jedino što me brine. Mi moramo da se dokažemo protiv njih i u utakmicama koje nam predstoje - kazao je strateg “plavaca”.

Čelsi posle pet utakmica u šampionatu zauzima prvo mesto sa 13 bodova, a prate ga Aston Vila i Sautempton sa po deset.

(Foto: Beta/AP/Kirsty Wigglesworth)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.