Morinjo: Briljantna sezona, ako osvojimo Premijer ligu

Izvor: RTS, 13.Mar.2015, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Morinjo: Briljantna sezona, ako osvojimo Premijer ligu

elsi će osvojiti Premijer ligu ove sezone, sa istim onim timom kojeg je Pari Sen Žermen eliminisao u Ligi šampiona, poručio je danas menadžer "plavaca" Žoze Morinjo.

Portugalski stručnjak je dodao da će Čelsi na briljantan način završiti sezonu, ukoliko pored Liga kupa, osvoji i titulu prvaka Engleske.
Čelsi je eliminisan u osmini finala Lige šampiona, pošto je igrao nerešeno - 2:2 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kod kuće protiv PSŽ-a, uprkos tome što su Parižani od 31. minuta igrali bez isključenog Zlatana Ibrahimovića.
PSŽ je prošao u četvrtfinale ukupnim rezultatom 3:3, zahvaljujući većem broju datih golova u gostima.
"Igrači koji su igrali u sredu u Ligi šampiona isti su oni koji su osvojili Liga kup i isti su oni koji će osvojiti Premijer ligu", poručio je Morinjo na konferenciji za novinare.
Čelsi je trenutno na čelu tabele sa prednošću od pet bodova u odnosu na drugoplasirani Mančester siti pred nedeljni meč protiv Sautemptona.
"Igrači i ja smo zajedno i kada pobeđujemo i kada gubimo", rekao je Morinjo.
On je podsetio da Čelsiju predstoji da odigra još 11 utakmica.
"Imamo prednost od pet bodova, ne možemo da vam obećamo da ćemo pobeđivati u svim utakmicama, ali smo optimisti", rekao je Morinjo.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.