Nikola Rađen oprostio sve i ocu i majci! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 16.Maj.2024, 11:37

Nikola Rađen oprostio sve i ocu i majci! (VIDEO)

Bivši vaterpolista i sadašnji trenera Nikola Rađen oprostio je sve ocu i majci ali ipak deluje kao da njegove rane nisu zatvorene.
Rađen je gostovao na televiziji Hype gde je otvoreno govorio o svom detinjstvu u Somboru, o razvodu oca i majke i koliko je to teško palo njemu i njegovom mlađem bratu. Pričao je i o svom razvodu, bivšoj supruzi Ani Kokić i sadašnjoj Milici Ristić.
Razvod roditelja ostavio je dubok trag na Nikolu i njegovog sedam godina mlađeg brata Nemanju. Ipak, Rađen je istakao da je to više uticalo na Nemanju, jer je on bio fokusiran na svoju karijeru. Kada su pričali o svojim ranim godinama, Nikola je naglasio da su on i brat odrastali sa bakom i dekom, ali kada je voditelj pitao ko...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.