Milvoki u drugom kolu plej-ofa, Juta produžila seriju

Izvor: Beta, 23.Apr.2019, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milvoki u drugom kolu plej-ofa, Juta produžila seriju

Košarkaši Milvokija plasirali su se u drugo kolo plej-ofa Istočne konferencije u NBA ligi pošto su noćas u četvrtoj utakmici pobedili Detroit sa 127:104.Milvoki je pobedio Detroit sa 4:0 u seriji, pa će u drugom kolu igrati protiv Bostona, koji je takodje sa 4:0 bio bolji od Indijane.Bakse je predvodio Janis Adetokunbo sa 41 poenom i devet skokoa. "Ovo mnogo znači", rekao je Adetokunbo, koji će prvi put u karijeri igrati u drugom kolu plej-ofa.Milvoki je prvi put bez poraza završio seriju u plej-ofu još od 1983. godine, kada je bio bolji od Bostona u polufinalu konferencije.Pobedi Milvokija doprineli su u Kris Midlton sa 18 poena, Erik Bledso sa 16 i Nikola Mirotić sa 12 poena.U ekipi Detroita najefikasniji je bio Redži Džekson sa 26 poena i sedam skokova, a Blejk Grifin postigao je 22 poena, šest skokova i pet asistencija. Andre Dramond dodao je 15 poena uz 12 skokova.Košarkaši Jute pobedili su Hjuston sa 107:91 i smanjili u prvom kolu plej-ofa Zapadne konferencije na 1:3.Donovan Mičel bio je najbolji u pobedničkom timu sa 31 poenom, od kojih je 19 poena postigao u četvrtoj četvrtini. Imao je i sedam skokova i četiri asistencije. On je loše počeo utakmicu, u prva ...
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Milvoki u drugom kolu plej-ofa, Juta produžila seriju (FOTO+VIDEO)

Izvor: RTV Pink, 23.Apr.2019

Košarkaši Milvokija plasirali su se u drugo kolo plej-ofa Istočne konferencije u NBA ligi pošto su noćas u četvrtoj utakmici pobedili Detroit sa 127:104.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.