Prvi par polufinala Milvoki - Boston, Jutin tračak nade

Izvor: Vesti-online.com, 23.Apr.2019, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi par polufinala Milvoki - Boston, Jutin tračak nade

Posle dve pobede kod kuće Detroit dvaput savladan i na njegovom terenu.

Prošle godine u prvom kolu doigravanja po konferencijama NBA lige Boston je savladao Milvoki s 4:3 u pobedama. Sada su i jedni i drugi otišli korak dalje. Boriće se međusobno za ulazak u finale na Istoku, pošto je i Milvoki preslišao svog prvog rivala s 4:0.

U četvrtoj pobedi protiv Detroita (127:104), a drugoj na njegovom terenu, briljirao je tamnoputi grčki krilni centar Janis >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Adetokumbo. Postigao je 41 poen, šest više od svog prethodnog rekorda u plej-ofu, a tada se istakao u prvoj utakmici s Bostonom lane.

Juta je u drugoj utakmici iskoristila domaći parket da smanji Hjustonovo vođstvo na 3:1. Do pobede sa 107:91 prednjačio je Donovan Mičel s 31 poenom. Najefikasniji u timu Raketa bio je, ko drugi, Džejms Harden s 30.

Istočna konferencija

Milvoki - Detroit 4:0

Boston - Indijana 4:0

Filadelfija - Bruklin 3:1

Toronto - Orlando 3:1

Zapadna konferencija

Golden Stejt - Los Anđeles Klipers 3:1

Hjuston - Juta 3:1

Portland - Oklahoma 3:1

Denver - San Antonio 2:2

Sledeće utakmice do četiri pobede su na terenima timova koji su prvi napisani u parovima
Pogledaj vesti o: NBA,   Grčka

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milvoki počistio Detroit, prva pobeda Baksa u seriji od 2001.

Izvor: B92, 23.Apr.2019

Košarkaši Milvoki Baksa dobili su i četvrti meč u prvoj rundi plej-ofa Istočne konferencije. Oni su kao gosti slavili sa 127:104...Tako su došli do ekspresnih 4:0 i pobede u seriji nad Pistonsima, što im je prva serijska pobeda u doigravanju od 2001. godine...Treba reći da su u protekla četiri...

Nastavak na B92...

Milvoki u drugom kolu plej-ofa, Juta produžila seriju

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Apr.2019

Košarkaši Milvokija plasirali su se u drugo kolo plej-ofa Istočne konferencije u NBA ligi pošto su noćas u četvrtoj utakmici pobedili Detroit sa 127:104...Milvoki je pobedio Detroit sa 4:0 u seriji, pa će u drugom kolu igrati protiv Bostona, koji je takođe sa 4:0 bio bolji od Indijane...Bakse...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.