Milivojevićev gol na jubileju, pobede favorita

Izvor: RTS, 28.Sep.2019, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milivojevićev gol na jubileju, pobede favorita

Srpski reprezentativac Luka Milivojević postigao je pogodak za Kristal Palas u pobedi nad Noričom od 2:0. Trijumfe u sedmom kolu Premijer lige upisali su Liverpul, Totehnem, Čelsi i Vulverhempton.
Kapiten Palasa odigrao je 100. meč za "orlove", a jubilej je krunisao golom.

U 21. minutu oboren je bio Mekartur u šesnaestercu gostujuće ekipe, nakon čega je Milivojević sa bele tačke uputio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << oštar i precizan udarac. 
Konačnih 2:0 postavio je u sudijskoj nadoknadi Tausend.
Kristal Palas je upisao treću pobedu i 11 bod, dok je Norič peti put poražen i ostaje na šest bodova-.
Liverpul je na gostovanju savladao Šefild, a jedini strelac bio je Vajnaldum.
"Crveni" nakon sedam mečeva imaju isto toliko pobeda, pa sa 21 bodom zauzimaju prvo mesto. Šefild ostaje na osam bodova.
Čelsi je sa 2:0 pobedio ekipu Brajtona.
"Plavci" su do pobede došli golovima Žoržinja u 50. i Vilijana u 76. minutu. Prvi gol postignut je sa bele tačke, dok je kod drugog Vilijan na asistenciju oporavljenog Hadson-Odoia uspeo uz malo sreće da zatrese mrežu gostiju.
Tim iz Londona upisao je treću pobedu i 11 bod, Brajton ima pet manje.
Totenhem je u uzbudljivoj utakmici slavio nad Sautemptonom sa 2:1. Strelci za domaću ekipu bili su Ndombele i Kejn, dok je mrežu Lorisa zaresao Ings. 
"Petlovi" su osvojili 11 bodova, a "Sveci" ostaju na sedam.
Vulverhempton je sa 2:0 pobedio Votford, dok su Aston Vila i Barnli, kao i Bornmut i Vest Hem odigrali nerešeno 2:2. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milivojević doneo pobedu Kristal Palasu

Izvor: B92, 28.Sep.2019

Fudbaleri Kristal Palasa pobedili su Norič minimalnim rezultatom, 2:0, u 7. kolu engleske Premijer lige...Ostvarili su fudbaleri Palasa treću pobedu u ovosezonskom izdanju Premijer lige, a heroj ove pobede bio je srpski fudbaler Luka Milivojević...Kapiten londonske ekipe postigao je prvi pogodak na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.