Milivojević doneo pobedu Kristal Palasu

Izvor: B92, 28.Sep.2019, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milivojević doneo pobedu Kristal Palasu

Fudbaleri Kristal Palasa pobedili su Norič minimalnim rezultatom, 2:0, u 7. kolu engleske Premijer lige.

Ostvarili su fudbaleri Palasa treću pobedu u ovosezonskom izdanju Premijer lige, a heroj ove pobede bio je srpski fudbaler Luka Milivojević.

Kapiten londonske ekipe postigao je prvi pogodak na meču, kada je jedanaesterac u 21. minutu pretvorio u pogodak. Pobedu je potvrdio Taunsend u poslednjim minutima utakmice.

Totenhem je sa igračem manje uspeo da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pobedi Sautempton na svom terenu. Prvi pogodak je viđen posle nekih pola sata fudbala, kada je Ndombele zatresao mrežu "svetaca".

Za samo četiri minuta je desni bek Serž Orije uspeo da zaradi dva žuta kartona i da već u 31. minutu ostavi svoje saigrače "na cedilu". Deni Ings to fantastično koristi i od 39. minuta Sautempton stiže do izjednačenja.

Hari Kejn je samo 4 minuta kasnije postigao gol za vođstvom Spursa, a ispostavilo se da je to bio i konačan rezultat utakmice.

Uskoro opširnije...

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.