Izvor: MozzartSport.com, 12.Apr.2021, 16:40

Milera iznervirala pitanja o sukobima u Bajernu: Nije ovo više FK Holivud!

Govorio je i o gostovanju u Parizu

Iako se aktuelni šampion Evrope nalazi pred eliminacijom, pošto na revanš četvrtfinala Lige šampiona sa Pari Sen Žermenom putuje posle 2:3 na svom stadionu, pojedine nemačke novinare dan uoči utakmice u Parizu više je zanimao poljuljan odnos između trenera Hansija Flika i sportskog direktora >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Hasana Salihamidžića. Iznerviralo je to Tomasa Milera...

Golgeter bavarskog giganta nije želeo da priča na tu temu.

"Kada sam bio mlađi, Bajern je imao nadimak FK Holivud. Pričalo se i pisalo o raznim temama, jer je Bajern uvek zanimljiv svima. Ali to nas ne dotiče, mi radimo svoj posao. Bajern je na čelu nemačkog fudbala i naš posao je da ga učinimo još jačim i boljim. Moramo uvek da dajemo sve od sebe za tim, posebno u ovako važnim utakmicama. Ako neko postane previše mekan, tu su drugi da mu pomognu", pričao je Miler uoči puta u Francusku.

UTORAK, 21.00: (3.00) PSŽ (3.50) BAJERN (2.30)

Iskusni napadač odbio je da komentariše i eventualni povratak u reprezentaciju Nemačke.

"Ne znam da li govorimo drugačijim jezikom, pa se ne razumemo? Nema ništa novo. Biće vremena za priču na ovu temu krajem aprila ili početkom maja", odbrusio je Miler novinarima.

Bilo je, naravno, i pitanja koja su se odnosila na duel sa Pari Sen Žermenom.

"Pobeda bi bila od ogromnog značaja za nas. Od septembra radimo na odbrani trofeja. Imamo kadrovskih problema, ali smo mentalno i igračkim kvalitetom sposobni da dobro odigramo ovaj meč".

Od početka svoje karijere 31-godišnji Bavarac je u Bajernu. Mnogo toga prošao je s klubom iz Minhena, što je posebno istakao.

"Kada ste toliko dugo u fudbalu znate da je svašta moguće. Mnogo toga sam prošao i dobrog i lošeg. Dešavaju se kritični periodi, ali u Bajernu želimo da takve situacije preokrenemo u našu korist".

Osvrnuo se Miler i na taktičke zamisli. Evidentno je bilo u prvoj utakmici da Bajernu nedostaje Robert Levandovski, koji se u ponedeljak vratio treninzima mimo najava da će pauzirati četiri nedelje.

"Nećemo ući u utakmicu sa petoricom napadača i onda čekati da vidimo šta će se desiti u odbrani. Normalno ćemo ući i u ovaj meč. Bitno je dobro izvagati rizik u svakoj situaciji. Tražićemo brz gol, ali se nećemo zaletati".

Na prethodnu izjavu nadovezao se pominjanjem Kilijana Mbapea.

"On je veoma opasan napadač, a naš stil igre automatski ostavlja dosta prostora pozadi. U PSŽ-u Nejmar i Mbape uglavnom ostaju napred, ne vraćaju se u odbranu već čekaju kontranapad. Sigurno je da će naša odbrana biti pred velikim izazovom", zaključio je Miler.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Šampion ustaje iz nokdauna

Izvor: Danas, 13.Apr.2021, 08:15

Vreme je da se utvrde imena prvih polufinalista fudbalske Lige šampiona za sezonu 2020/2021, premda je Čelsi sa gostujućih 2:0 u prvih 90 minuta dvomeča sa Portom praktično zakoračio u Top 4, kom je blizu i Pari Sen Žermen, mada niko ne sme otpisati Bajern, jer aktuelni evropski vladar ima znanja...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.