Milan i Liverpul u borbi za potpis sjajnog veziste od 100 miliona! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Feb.2019, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan i Liverpul u borbi za potpis sjajnog veziste od 100 miliona! (video)

Igra fantastičnu sezonu, hoće li na leto ostvariti transfer karijere?

Bivši fudbaler Udinezea i Sampdorije Bruno Fernandeš, igrao još jednu sjajnu sezonu u dresu lisabonskog Sportinga.

Ostao je letos u klubu i pored velikog interesovanja za njegove usluge i svih kontroverzi koje su zadesile klub iz portugalske prestonice, a za "Lavove" je u tekućoj sezoni upisao 31 nastup u svim takmičenjima, postigao je čak 17 golova i upisao osam asistencija.

Sporting >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pokušava da ga veže novim ugovorom do 2024. godine, ali ne žele da menjaju otpusnu klauzulu od 100 miliona evra, koju ima u aktuelnoj saradnji sa klubom.

To znači da će zainteresovane strane moći da ga dobiju za pomenuti novac i ubuduće, a kao glavni favoriti za Fernandešov potpis figuriraju Milan i Liverpul.

Oba tima će narednog leta pokušati da ga dovedu u svoje redove, utisak je ipak da neće biti spremni da plate klauzulu, ali je isto tako poprilično jasno da bi Sporting pristao i na daleko manje.

Ovaj 24-godišnji vezista može da pokrije gotovo sve pozicije u veznom redu, karijeru je počeo u Italiji u dresu Novare, igrao je potom i za Udineze i Sampdoriju, pre nego što se 2017. vratio u domovinu u redove Sportinga.

Upisao je i 11 nastupa za reprezentaciju Portugalije, igrao je i na Svetskom prvenstvu, a u dresu nacionalnog tima ima upisan i jedan pogodak.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.