Gruja otkrio planove za sledeću sezonu!

Izvor: Sportske.net, 21.Feb.2019, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gruja otkrio planove za sledeću sezonu!

Gde će biti Marko Grujić naredne sezone?

Marko Grujić igra najbolju sezonu otkako je otišao iz Crvene zvezde gde se dokazao kao veoma kvalitetan fudbaler.

U Herti igra sjajno, trener Dardai ga je hvalio više puta u medijima, isticao je i da nije video boljeg igrača na sredini terena za vreme koje je on u klubu, a to su 22 godine.

Da li je to dovoljno da zaigra u Liverpulu?
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
"Ako nastavim da igram kao što igram sada, postoje veće šanse da se vratim u Liverpul za još jednu sezonu. Vratio bih se sa više iskustva i više znanja. Sve od kluba zavisi, oni će doneti odluku na kraju sezone", rekao je Grujić.

"Sa druge strane, ako klub odluči da budem još godinu dana na pozajmici, onda bih voleo da se vratim u Berlin. Već znam igrače i stručni štab, ne bi mi bilo potrebno vreme da se adaptiram na novi klub. Uglavnom, još je rano da bilo šta kažem", rekao je Grujić.

Da li Marko ima budućnost u Liverpulu? Tokom utakmice Herte i Bajerna koju su gledali predstavnici Liverpula, došlo je i do razgovora sa Markom.

"Mislim da postoji plan za budućnost. Iz svakog razgovora sam izašao ubeđen da računaju na mene. Ja sam i dalje mlad, imam 22 godine, vreme radi za mene", rekao je Grujić.

Srpski fudbaler se nada i dalje da ima mesta u Liverpulu, videćemo kakva će situacija biti na leto...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Milan i Liverpul u borbi za potpis sjajnog veziste od 100 miliona! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Feb.2019

Igra fantastičnu sezonu, hoće li na leto ostvariti transfer karijere?..Bivši fudbaler Udinezea i Sampdorije Bruno Fernandeš, igrao još jednu sjajnu sezonu u dresu lisabonskog Sportinga...Ostao je letos u klubu i pored velikog interesovanja za njegove usluge i svih kontroverzi koje su zadesile klub...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.