Menhengladbah u 93. minutu pobedio Bohum u prvom duelu baraža

Izvor: Blic, 19.Maj.2011, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Menhengladbah u 93. minutu pobedio Bohum u prvom duelu baraža

Fudbaleri Borusije iz Menhengladbaha uspeli su da iskoriste prednost domaćeg terena u prvom meču baraža za Bundesligu pobedivši Bohum sa 1:0 pogotkom De Kamarga u 93. minutu.

Menhengladbah je tokom svih 90 minuta bio bolji i opasniji rival, ali je gostujući golman Lute činio čuda i uspevao da sačuva svoju ekipu sve do samog kraja utakmice.

Čuvar mreže Bohuma odlično je reagovao i u kobnom 93. minutu, ali je nakon tri šanse lopta došla do De Kamarga koji je konačno pogodio mrežu za veliku radost na domaćim tribinama.

Revanš meč se igra 25. maja na stadionu Bohuma.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

M'gladbah blizu ostanka u BL

Izvor: B92, 19.Maj.2011

Fudbaleri Borusije iz Menhengladbaha pobedili su Bohum sa 1:0 (0:0) u prvom meču plej-ofa za ulazak u nemačku Bundesligu...Odlučujući gol postigao je Igor de Kamargo u 93. minutu, koji je posle gužve i odbitka uspeo da savlada golmana Lutea...Revanš je na programu sledeće srede u Bohumu. Iz elitnog...

Nastavak na B92...

Bundes (plej-of): Borusija "slomila" Bohum u 93. minutu!

Izvor: Sportal.rs, 19.Maj.2011

Ima nade za Mehengladbah! Borusija je u prvoj utakmici doigravanja za popunu Bundeslige, na svom stadionu, pobedila Bohum rezultatom 1:0, a gol odluke i nade za domaće, postigao je naturalizovani Belgijanac, Igor De Kamagro, u trećem minutu nadoknade vremena! Pobeda ekipe koja je minulu sezonu u Nemačkoj...

Nastavak na Sportal.rs...

Menhengladbah stekao prednost u prvom meču baraža

Izvor: Sportske.net, 20.Maj.2011, 01:44

Menhengladbah i Bohum odigrali su prvi meč baraža za mesto u Bundesligi naredne sezone. Domaćin u poslednjim trenucima meča stigao do minimalne prednosti pred revanš.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.