Četvrtak, 19.05.2011.

22:36

M'gladbah blizu ostanka u BL

Fudbaleri Borusije iz Menhengladbaha pobedili su Bohum sa 1:0 (0:0) u prvom meču plej-ofa za ulazak u nemačku Bundesligu.

Izvor: SO

Default images

Odlučujući gol postigao je Igor de Kamargo u 93. minutu, koji je posle gužve i odbitka uspeo da savlada golmana Lutea.

Revanš je na programu sledeće srede u Bohumu. Iz elitnog ranga takmičenja već su ispali Ajntraht Frankfurt i Sankt Pauli, a u Bundesligu plasirali su se Herta i Augzburg.

Borusija je bila mnogo bolji rival tokom najvećeg dela meča, ali je na golu gostiju blistao 24-godišnji Andreas Lute. Monak koji je u Bohumu od svoje 14. godine branio je fantastično i frustrirao je napadače domaćih Hankea, Idrisua i De Kamarga.

Taman kada se činilo da će gosti odoleti, tim iz Menhengladbaha dao je gol, i to 20-ak sekundi posle predviđene nadoknade od dva minuta. Prvo je Lute odlčno odbranio udarac De Kamarga, zatim je nespretno reagovala odbrana Bohuma i 28-godišnji De Kamargo je uz malo sreće zatresao mrežu za veliko slavlje na “Borusija Parku”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: