Medvedev iskoristio prekid i preživeo 119. na svetu

Izvor: B92, 30.Mar.2023, 21:07

Medvedev iskoristio prekid i preživeo 119. na svetu

Danil Medvedev se plasirao u polufinale Mastersa u Majamiju pobedom nad Amerikancem Kristoferom Jubenksom rezultatom 2:0 (6:3, 7:5).

Meč je trajao oko 100 minuta, a favorizovani Rus je mnogo teže nego što se očekivalo slomio otpor 119. igrača sveta.

Jubenks je mnogo bolje počeo meč, imao pet brejk lopti u uvodnim gemovima, ali ih nije iskoristio.

Pri rezultatu 3:2 je počela kiša i došlo je do prekida, a nakon povratka na teren Medvedev je osvojio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pet uzastopnih gemova, pri tom dva brejka i rešio prvi set u svoju korist.

Poveo je i u drugom, ali nije uspevao da oduzme servis visokom Amerikancu koji je igrao napadački tenis, izlazio često na mrežu i odolevao do 6:5.

Tada je po drugi put Jubenks servirao za opstanak u meču i posustao je, te je Medvedev brejkom u ključnom trenutku završio posao.

U borbi za finale ruski teniser će igrati protiv boljeg iz duela Serundolo – Hačanov.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kiša pripomogla Medvedevu, Rus će se boriti za finale Majamija

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023

Posle prekida zaigrao kako treba...Ruski teniser Danil Medvedev se plasirao u polufinale Mastersa u Majamiju pobedom nad Amerikancem Kristoferom Jubenksom rezultatom 2:0 (6:3, 7:5)...Meč je trajao nešto više od sat i po vremena, a Danil je teže nego što se očekivalo slomio otpor 119. igrača sveta...Amerikanac je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.