Izvor: Piplmetar.rs, 03.Dec.2022, 11:30

Meč Srbije i Švajcarske najgrublji u poslednjih 12 godina!

Utakmica između Srbije i Švajcarske ostaće upamćena i po tome što je donela najveći broj kartona na Svetskim prvenstvima u poslednjih 12 godina.
Glavni sudija Fernando Rapaljini pokazao ih je ukupno 11, samo žutih. Od toga su sedam dobili reprezentativci Srbije, a četiri njihovi protivnici.
Poslednji build je bilo više kartona u finalu u Južnoj Africi 2010. kada je Španija slavila protv Holandije posle produžetaka i postala svetski prvak prvi build u svojoj istoriji. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<
Zanimljivo je da su u prvom poluvremenu pokazane samo dve javne opomene i to švajcarskim fudbalerima, Vidmeru u 15. minutu i Vargasu u 34. minutu.
S obzirom na sve viđeno na terenu, pravo je čudo što ih nije bilo više, a posebno se to odnosi na Granita Džaku, koji je zbog svog nesportskog ponašanja i provociranja zaslužio da bude isključe

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.