Kartoni pljuštali kako nisu 12 godina

Izvor: B92, 03.Dec.2022, 00:08

Kartoni "pljuštali" kako nisu 12 godina

Meč Srbije i Švajcarske doneo je najveći broj kartona u poslednjih 12 godina na Svetskim prvenstvima.

Bilo ih je tačno 11, samo žutih. Od tog broja sedam su dobili "orlovi", a četiri protivnici.

Poslednji put je bilo više u finalu u Južnoj Africi kada je Španija slavila protv Holandije i postala svetski prvak prvi put u svojoj istoriji.

S obzirom na sve viđeno na terenu, čudo da ih nije bilo više. Najpre je Granit Džaka zaslužio još najmanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jedan žuti karton. Dovoljna je činjeniac da je bio glavni protagonista dva sukoba igrača dve ekipe, a prilikom prvog je neprimereno gestikulirao tik pored argentinskog arbitra za šta nije sankcionisan.

Kako bilo, on je ostao na terenu, a Švajcarska je baš kao i 2018. slavila protiv Srbije i prošla dalje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Meč Srbije i Švajcarske najgrublji u poslednjih 12 godina!

Izvor: Piplmetar.rs, 03.Dec.2022

Utakmica između Srbije i Švajcarske ostaće upamćena i po tome što je donela najveći broj kartona na Svetskim prvenstvima u poslednjih 12 godina.. Glavni sudija Fernando Rapaljini pokazao ih je ukupno 11, samo žutih. Od toga su sedam dobili reprezentativci Srbije, a četiri njihovi protivnici.. Poslednji...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.