Marko Nikolić kao Vlada Ivić!

Izvor: Sportske.net, 17.Okt.2020, 18:38

Marko Nikolić kao Vlada Ivić!

Pobede se nižu, to je najvažnije!

Poput Vladimira Ivića, koji na startu sezone u engleskom Čempionšipu ređa minimalne, ali vredne pobede od po 1:0, nešto slično u Rusiji u poslednje vreme radi i Marko Nikolić.

Njegova Lokomotiva je ušla u seriju pobeda, danas su upisali četvrtu u nizu, i to treću rezultatom 1:0, a prethodna protiv Himkija je bila takođe minimalna, ali rezultatom 2:1.

Ovoga puta, Nikolićevi ''Železničari'' su na svom terenu savladali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ufu sa 1:0, a gol odluke postigao je Krihovjak u 68. minutu.

Ovom pobedom Lokomotiva se probila na treće mesto sa 21 bodom, uz meč više od četvrtoplasiranog CSKA koji za sada ima 19 bodova.

Ranije danas, vodeći Zenit je na svom terenu savladao Soči sa 3:1, a istim rezultatom Krasnodar je savladao Rubin. Večeras još igraju Himki i Spartak iz Moskve.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.