Markizio: Odlazak Kontea iz Juventusa je u interesu svih strana

Izvor: Blic, 26.Avg.2014, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Markizio: Odlazak Kontea iz Juventusa je u interesu svih strana

Fudbaler Juventusa Klaudio Markizio izjavio je da je prelazak Antonija Kontea sa klupe "stare dame" na mesto selektora reprezentacije Italije dobar potez za sve, te da poštuje njegovu odluku.

"Poštujem Konteovu odluku, objasnio mi je zašto je otišao, ali mi je takođe rekao da ostane to među nama. Mogu vam samo reći da on nije spreman da ostane u jednom klubu ukoliko nije spreman da se posveti poslu sto posto. Pokušavao je na startu priprema da nastavi gde je stao u prošloj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << godini jer je "Juventino", ali je uvideo da će sve strane biti zadovoljne ako on ipak postane selektor Italije", rekao je Markizio.

Markizio je na kraju pohvalio rad novog stratega Masimilijana Alegrija rekavši da stvari za sada idu dobro, te da nije sličan Konteu, ali da zna da "zagrmi" kao Antonio ukoliko je to potrebno.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.