Mario Baloteli odlazi iz Evrope: Ima poziv velikana...

Izvor: Mondo, 05.Avg.2019, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mario Baloteli odlazi iz Evrope: Ima poziv velikana...

Da li je vreme da kontroverzni Italijan prihvati novi izazov?

Mario Baloteli (28), nekad veliki talenat italijanskog i evropskog fudbala, definitivno se nije dugo zadržao u Olimpiku iz Mareja.

Ćudljivi napadač napustio je francuskog velikana posle pola godine saradnje jer mu je istekao ugovor, a sada razmatra nove ponude.

Po svemu sudeći, trenutno je najbliži odlasku iz Evrope - u Brazil.

Iako je ovog leta dovođen u vezu sa Fiorentinom i Parmom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i dalje je "maglovit" njegov povratak u Seriju A, ali je dobro obavešteni novinar Đanluka Di Marcio otkrio da je brazilski Flamengo stupio u pregovore sa Balotelijem.

To je potvrdio i predsednik Brazilskog velikana, Rodolfo Landim.

''Radi se o sjajnom igraču i uspostavili smo kontakt. Pokazao je interesovanje za prelazak u Flamengo, ali još ništa nije dogovoreno'', rekao je on.

Ako se ovaj transfer dogodi, Baloteli će postati drugi italijanski fudbaler koji je ovog leta otišao u Južnu Ameriku, s obzirom na to da je dugogodišnji kapiten Rome Danijele de Rosi već stigao u Boku juniors.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.